Siirry sisältöön

Jokelan Hautaustoimisto

Meillä on yli sadan vuoden kokemus hautajaisista Rovaniemellä ja Lapissa. Henkilökohtainen palvelu ja opastus ovat toimintamme perusta.

JOKELAN HAUTAUSTOIMISTO

Yritystarina

Surun keskellä teemme vaikeasta päivästä huojentavan ja kauniin. Autamme kaikissa hautajaisjärjestelyihin liittyvissä asioissa, jolloin jäähyväiset läheisesi sujuvat juuri kuten on tahdottu.

Koska ainutkertainen hetki on monelle uusi – palvelemme, neuvomme ja opastamme sinua ammattitaidolla, jotta läheisesi saa näköisensä viimeisen matkan. Keskellä vaikeaa tilannetta meille on tärkeintä, että pystymme keventämään taakkaasi ja hoitamaan kaiken niin kuin pitää.

Jokelan Hautaustoimisto on rovaniemeläinen perheyritys, joka on yli 100 vuoden ajan palvellut alueen ihmisiä ja heidän läheisiään surun hetkellä. Kun on läheisesi aika jatkaa eteenpäin, teemme halutessasi kaiken hautajaisiin ja niiden järjestelyyn liittyvän – juuri kuten sinulle sopii.

Jokelan Hautaustoimisto

Tahtosi mukaiset hautajaiset

Teitä palvelevat

Ville-Pekka Jokela
ESITTELYSSÄ

Ville-Pekka Jokela

Ville-Pekka Jokela (s. 1977) pääsi hautausalalle jo 15-vuotiaana koululaisena, kun hän oli kasvanut isäänsä päätä pidemmäksi ja soveltui näin ollen vainajan arkkuunhuoltoon nostoapulaiseksi. 

Ylioppilaskirjoitusten jälkeen Ville-Pekka vietti vuoden laivastossa. Hautaustoimistoliikkeenharjoittajan ammattitutkinnon hän suoritti vuonna 2004 valmistuttuaan sitä ennen tradenomiksi Rovaniemen ammattikorkeakoulusta vuonna 2000. 

Hän ehti aloittaa opinnot Lapin yliopistossa, mutta isänsä Veli-Matin sairastuminen ja työkyvyttömyyseläke vaativat Ville-Pekalta täysipäiväistä työskentelyä hautaustoimistossa vuodesta 2000 alkaen. Veli-Matin kuoltua Ville-Pekka siirtyi liikkeenhoitajasta yrittäjän asemaan. 

  • Suomen Hautaustoimistojen Liiton liittohallituksen jäsen 2008–2014 ja 2015–2021
  • Suomen Hautaustoimistojen Liiton Pohjois-Suomen alueyhdistyksen puheenjohtaja 2009–2014
  • Hautausalan eurooppalaisen keskusjärjestön EFFS:n (European Federation of Funeral Services) hallituksen jäsen 2010–2011
  •  EFFS:n tilintarkastaja 2012–2019
  • Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:n puheenjohtaja 2022–2023
ESITTELYSSÄ

Tarja Jokela

Tarja Jokela on toiminut hautausalan yrittäjänä jo vuodesta 1987 lähtien, ja hän on Rovaniemen kokenein hautausalan osaaja. Hautaustoimistoliikkeenharjoittajan ammattitutkinnon suorittamisen lisäksi hän on koulutukseltaan ylioppilasmerkonomi. 

Tarja on kehittänyt vuosikymmenien mittaan pitopalvelutoimintaamme Juhlapalvelu Jokelassa, joka tarjoaa muistotilaisuuksiin ja muihin juhliin herkullisia tarjoiluja. Hän on suorittanut kasvatustieteen opintoja ja työskennellyt mm. aineenopettajana eri oppilaitoksissa ennen siirtymistään puolisonsa suvun hautaustoimistoon.

Tarja Jokela

Näin asiakkaamme ovat kokeneet

Henkilö, jonka kanssa asioimme osasi hommansa todella hyvin. Hän oli hyvin empaattinen ja ystävällinen ja neuvoi erilaisissa hautajaisiin liittyvissä asioissa.

Asioinnin helppous. Asiantunteva, avulias ja ammattitaitoinen henkilöstö.

Erittäin empaattista, rauhallista esittelyä ja nopeasti sovitut asiat kuntoon.

Erittäin asiantuntevaa palvelua.

Asiantuntemus. Upea kohtaaminen surussa. Toiveiden huomioon otto. Halutun arkun hankinta.

Asiantuntemus. Upea kohtaaminen surussa. Toiveiden huomioon otto. Halutun arkun hankinta.

Kun on tilannut hautajaisjärjestelyt Jokelalalta, ei tarvitse miettiä, että onnistuuko kaikki vai ei. Tähän mennessä hyvin ovat onnistuneet.

Ensivaikutelma jo toimistoon tullessani oli rauhallisuus ja ammattimaisuus joka tuntui koko asioinnin osalta alusta loppuun sekä henkilöstön että toimistoympäristön osalta. Itse asioinnissa ei ollut minkäänlaisia sivullisten aiheuttamia häiriötekijöitä. Kuljetuspalvelut toimivat ammattimaisesti ja siinä huokui myös asiaankuuluva arvokkuus myös kuljetuskaluston osalta. Kiitos saamastani palvelusta ja hyvää jatkoa toiminnalle.

MEMORIA-SUUNNITTELUPALVELU

Näin suunnittelet Memoria-palvelussa

Hautajaisiin liittyy paljon yksityiskohtia, joiden kanssa et jää yksin. Voit tukeutua meihin suunnittelun alusta toteutukseen saakka.

  1. Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman järjestelyistä.
  2. Otamme sinuun yhteyttä ja käymme suunnitelman läpi kanssasi. Saat täsmennetyn laskelman toivomastasi kokonaisuudesta.
  3. Vahvistettuasi tilauksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä haluamallasi tavalla.
SUOMEN HAUTAUSTOIMISTOJEN LIITTO

Olemme Suomen
Hautaustoimistojen Liiton
jäsen

Kuulumme Suomen Hautaustoimistojen Liittoon. Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry tuo yhteen hautausalan asiantuntijat, järjestää jäsenilleen säännöllistä koulutusta ja huolehtii näiden edunvalvonnasta. Liiton jäsenenä noudatamme hautaustoimistojen eettisiä ohjeita sekä hautausalan yleistä eurooppalaista standardia.