Siirry sisältöön

Arkut

Arkku kannattaa valita huolella. Se on hautajaisten keskipiste ja läheisesi viimeinen vaate.

Arkun valinta

Arkut

Hautajaisissa tarvitaan aina arkku. Arkku on keskeisessä roolissa hautajaisissa, ja sen valinta on monille tärkeä osa järjestelyjä. Usein arkun valinta on myös ensimmäinen asia, joka täytyy hoitaa. Tarkkaan harkittuna arkku heijastelee vainajan elämää ja kunnioittaa hänen muistoaan.

Hyvät yhteydet suomalaisiin valmistajiin mahdollistavat laadukkaan ja laajan valikoiman, joka palvelevan hautaustoimiston rooliin kuuluukin. Asiakkaidemme valittavissa ovat kaikki mahdolliset Suomessa yleisesti valmistettavat arkut sekä tilauksesta valmistettavat harvinaisemmatkin vaihtoehdot.

Yhteistyökumppanimme SHT-Tukku Oy mahdollistaa ympäristölle ystävällisen arkun valinnan. Kaikki verhoillut arkut on verhoiltu ja sisustettu luonnonkuiduilla (puuvilla, pellava, silkki) tai sellupohjaisilla muuntokuiduilla (asetaatti, viskoosi).

ARKUN VALINTA

Valitse toiveidesi mukainen kokonaisuus

Voit valita arkkuun erilaisia elementtejä, jotka toimivat sekä koristeina että tuovat persoonallisen ilmeen. Kahvat puolestaan helpottavat arkun liikuttelua.

1

Kahvat

Kahvat kuuluvat yleensä vakiovarusteena liikkeemme arkkunäyttelyssä oleviin arkkuihin, mutta ne voidaan jättää myös pois.

2

Hapsut ja tupsut, nimilaatta

Verhoiltuihin arkkuihin voi lisävarusteena kiinnittää kokonaisuuden viimeisteleviä hapsuja tai tupsuja. Kaikkiin arkkunäyttelyssämme oleviin arkkuihin kuuluu arkun väriin sointuva nimilaatta arkun jalkopäähän.

3

Ristiruuvit, lehväruuvit tai muut

Arkun kansi suljetaan esimerkiksi ristiruuveilla, lehväruuveilla tai tavallisilla ruuveilla. Ristiruuvien ja lehväruuvien risti- ja lehväosat ovat materiaaliltaan joko muovia tai metallia.

Arkkumallistomme

Asiakkaidemme valittavissa ovat kaikki mahdolliset Suomessa yleisesti valmistettavat arkut sekä tilauksesta valmistettavat harvinaisemmatkin vaihtoehdot. Tässä esittelemme osan tarjolla olevista malleista. Myös erikoiskokoja on varastossamme aina hyvä valikoima.

Tammisarkofagi T-102

4804 € varusteineen

Tammisarkofagi S-21

4813 € varusteineen

Koivu K-61

2556 € varusteineen

Punahonka H-44

2602 € varusteineen

Ekohonka H-90

2332 € varusteineen

Honka Pyynikki

2304 € varusteineen

Honka H-82

2367 € varusteineen

Tammi T-82

3611 € varusteineen

Suomi 100

2421 € varusteineen

Ranta 3

1957 € varusteineen

Iltarusko pellava

1866 € varusteineen

Runo pellava

2063 € varusteineen

Joutsenet 1

1884 € varusteineen

Valkoinen 1

1582 € varusteineen

Kalla

3107 € varusteineen

MEMORIA-SUUNNITTELUPALVELU

Näin suunnittelet Memoria-palvelussa

Hautajaisiin liittyy paljon yksityiskohtia, joiden kanssa et jää yksin. Voit tukeutua meihin suunnittelun alusta toteutukseen saakka.

  1. Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman järjestelyistä.
  2. Otamme sinuun yhteyttä ja käymme suunnitelman läpi kanssasi. Saat täsmennetyn laskelman toivomastasi kokonaisuudesta.
  3. Vahvistettuasi tilauksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä haluamallasi tavalla.
PALVELUMME

Hautajaisiin liittyvät palvelumme

Tarjoamme turvallisen ja luotettavan tavan saattaa läheisesi viimeiselle matkalle kunnioittaen hänen toiveitaan. Palveluvalikoimastamme löytyy kaikki tarvittava hautajaisten järjestämiseen. Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä.