Siirry sisältöön

Vainajan kuljetus

Vainajalle tarvitaan aina viimeinen kuljetus. Huolehdimme vainajan siirron sairaalasta tai kotoa siunaus-, hautaus- tai tuhkauspaikkaan.

KULJETUKSET

Vainajan kuljetus

Me huolehdimme luotettavasti ja ammattitaitoisesti vainajan siirron siunaus-, hautaus- tai tuhkauspaikkaan. Yleensä vainaja haetaan joko kotoa tai sairaalasta, mutta hoidamme siirron tarpeen mukaan myös kauempaakin.


Kaikki Jokelan Hautaustoimistolta tilatut vainajan kuljetukset tehdään tyylikkäillä, käyttötarkoitukseensa varustelluilla erikoisvalmisteisilla hautausautoilla, jotka ovat mallia Volvo V90. Molemmissa autoissamme arkkutilan korkeus on riittävä näyttävänkin arkunkoristeen kiinnittämiseen arkun kannelle.

Kansainvälisistä kuljetuksista meillä on erittäin hyvä kokemus. Tunnemme määräykset ja lupakäytännöt, jotka koskevat niin lento- kuin maanteitse tapahtuvia kuljetuksia. Tähän saakka etäisin piste, jossa yrityksemme auto on käynyt, on Adrianmeren rannalla. Lentokuljetuksia varten pidämme yllä jatkuvaa toimitusvalmiutta. Voimme lähettää vainajan kotimaahansa tai ottaa suomalaisen, ulkomailla kuolleen vainajan vastaan Rovaniemellä tai muulla kentällä riippuen ulkomaisen toimijan käyttämästä lentoyhtiöstä.

Löydät vainajan kuljetukseen ja siihen liittyvien palveluiden hinnat hinnastostamme.

MEMORIA-SUUNNITTELUPALVELU

Näin suunnittelet Memoria-palvelussa

Hautajaisiin liittyy paljon yksityiskohtia, joiden kanssa et jää yksin. Voit tukeutua meihin suunnittelun alusta toteutukseen saakka.

  1. Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman järjestelyistä.
  2. Otamme sinuun yhteyttä ja käymme suunnitelman läpi kanssasi. Saat täsmennetyn laskelman toivomastasi kokonaisuudesta.
  3. Vahvistettuasi tilauksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä haluamallasi tavalla.
PALVELUMME

Hautajaisiin liittyvät palvelumme

Tarjoamme turvallisen ja luotettavan tavan saattaa läheisesi viimeiselle matkalle kunnioittaen hänen toiveitaan. Palveluvalikoimastamme löytyy kaikki tarvittava hautajaisten järjestämiseen. Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä.