Siirry sisältöön

Kuolinilmoitus

Kuolinilmoitus on perinteinen tapa ilmoittaa paikallisesti vainajan poismenosta.

KUOLINILMOITUS

Kuolinilmoitus tiedottaa hautajaisista

Paikallisessa lehdessä julkaistava kuolinilmoitus on perinteinen tapa ilmoittaa vainajan kuolemasta ja halutessa kutsua hänen tuttujaan hautajaisiin. Kuolinilmoitus voidaan julkaista myös hautajaisten jälkeen.

Palveluihimme kuuluu kuolinilmoitusten laatiminen yhdessä omaisten kanssa tai neuvonta kuolinilmoituksen ja mahdollisen kiitosilmoituksen teossa eri sanomalehtiin ja verkkoon. 

Yksinkertaisimmillaan asiakkaan puolelta riittää sähköposti tai puhelinsoitto ja toimitamme vedoksen ilmoituksesta sähköpostitse asiakkaalle. Lehti laskuttaa yleensä kuolinilmoituksen suoraan. Kysy maksupalvelustamme (veloitus 5 % maksupääomasta), jos haluat kaikki kuolinpesän kulut yhdellä laskulla.

Lapin Kansan lakattua ilmestymästä sunnuntaisin on kuolinilmoituksia Lapin Kansassa julkaistu enimmäkseen lauantaisin. Lauantaina pidettyjen hautajaisten jälkeen julkaistut kuolinilmoitukset julkaistaan joko arkena tai seuraavana lauantaina.

MUISTOLLESI

Muistollesi.fi – kuolinilmoitus verkossa

Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry tarjoaa maksuttoman tavan julkaista kuolinilmoitus verkossa. Ilmoitus voi olla sama kuin lehdessä julkaistu tai oma, erillinen ilmoituksensa.

Palveluun voidaan liittää myös vainajan kuva.

MEMORIA-SUUNNITTELUPALVELU

Näin suunnittelet Memoria-palvelussa

Hautajaisiin liittyy paljon yksityiskohtia, joiden kanssa et jää yksin. Voit tukeutua meihin suunnittelun alusta toteutukseen saakka.

  1. Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman järjestelyistä.
  2. Otamme sinuun yhteyttä ja käymme suunnitelman läpi kanssasi. Saat täsmennetyn laskelman toivomastasi kokonaisuudesta.
  3. Vahvistettuasi tilauksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä haluamallasi tavalla.
PALVELUMME

Hautajaisiin liittyvät palvelumme

Tarjoamme turvallisen ja luotettavan tavan saattaa läheisesi viimeiselle matkalle kunnioittaen hänen toiveitaan. Palveluvalikoimastamme löytyy kaikki tarvittava hautajaisten järjestämiseen. Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä.