Siirry sisältöön

Rovaniemen seurakunnalle KIVIpalkinto

Rovaniemen seurakunta palkittiin luonnonkiviteollisuutta edustavan Kivi ry:n KIVIpalkinnolla keväällä 2024.

KIVIpalkinnon perusteluissa Kivi ry toteaa, että Rovaniemen seurakunnan kanssa yhteistyö sujuu hyvin. Kiviliikkeet ja hautaustoimistot ovat antaneet tästä kiitosta, koska niiden on ollut helppo toimia hautaustoimen tekemien selkeiden ohjeiden perusteella. KIVIpalkinto jaettiin nyt neljättä kertaa.

”Kiviliikkeet kertovat, että työskentely on helppoa, apua on tarjolla ja luvat hoituvat helposti kuntoon. Hyvä yhteistyö tekee prosessista sujuvan myös omaisten kanssa”, Kivi ry:n toiminnanjohtaja Sini Laine toteaa.

Jokelan Hautaustoimiston puolesta perusteluihin voi yhtyä ilomielin. Selkeät ohjeet hautausmaiden käyttösuunnitelman mukaisista muistomerkeistä ja esimerkiksi niiden kokomääräyksistä eri hautausmailla ja niiden alueilla tekevät työn hautakivien parissa miellyttäväksi. Samalla yhteiset pelisäännöt luovat omaisille turvaa, jossa jokaiselta toimijalta saa samaa, oikeaa tietoa, eivätkä käytännöt vaihtele riippuen siitä, keneltä asiasta kysyy.

Lisätietoa palkinnosta: KIVIpalkinto 2024 – Kivi

PALVELUT

Palvelumme hautajaisten jälkeen

Tarjoamme teille turvallisen tavan varmistaa, että myös hautajaisten jälkeen järjestettävät asiat sujuvat luotettavasti ja ammattitaidolla. Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä.

MEMORIA-SUUNNITTELUPALVELU

Näin suunnittelet Memoria-palvelussa

Hautajaisiin liittyy paljon yksityiskohtia, joiden kanssa et jää yksin. Voit tukeutua meihin suunnittelun alusta toteutukseen saakka.

  1. Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman järjestelyistä.
  2. Otamme sinuun yhteyttä ja käymme suunnitelman läpi kanssasi. Saat täsmennetyn laskelman toivomastasi kokonaisuudesta.
  3. Vahvistettuasi tilauksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä haluamallasi tavalla.