Siirry sisältöön

Hautakivet Rovaniemellä: Valitse laadukas muistomerkki

Kun on aika valita hautakivi läheiselle, on tärkeää löytää luotettava, kokenut sekä osaava hautaustoimisto

Laadukas hautakivi: Miksi valita meidät?

Kun on aika valita hautakivi läheiselle, on tärkeää löytää luotettava, kokenut sekä osaava hautaustoimisto. Meillä on yli sadan vuoden kokemus hautajaisista Rovaniemellä ja Lapissa. Henkilökohtainen palvelu ja opastus ovat toimintamme perusta, ja autamme sinua kaikissa hautajaisjärjestelyihin liittyvissä asioissa.

Hautakivi on pysyvä muistomerkki, joka kunnioittaa edesmenneen muistoa. Siksi on tärkeää valita kivi, joka kestää aikaa ja säilyttää kauneutensa vuosikymmenten ajan. Meidän avullamme voit olla varma, että valitsemasi hautakivi on laadukas ja kestävä.

Hautakiven valinta

Hautakiven valinnassa on monia asioita, jotka on hyvä ottaa huomioon, kuten hautakiven koko ja muoto. Hautausmaat saattavat asettaa rajoituksia hautakiven koolle, joten on hyvä selvittää nämä etukäteen. Autamme sinua selvittämään seurakunnan ohjeistukset ja varmistamaan, että valitsemasi kivi täyttää kaikki vaatimukset.

Hautakiven materiaali ja väri ovat tärkeitä valintoja. Eri kivilajit tarjoavat erilaisia ominaisuuksia ja ulkonäköjä. Voit myös valita erilaisia pintakäsittelyjä, kuten timanttiharjauksen, joka antaa kivelle kauniin mattapinnan.

Hautakiven suunnittelu: Persoonalliset yksityiskohdat

Hautakiven suunnittelussa on mahdollista lisätä monia persoonallisia yksityiskohtia, jotka tekevät kivestä ainutlaatuisen. Voit valita erilaisia koristeita, kuten pronssisia tekstejä ja symboleja, jotka kertovat edesmenneen elämästä ja arvoista. Suunnittelupalvelumme avulla voit luoda hautakiven, joka heijastaa läheisesi persoonallisuutta ja muistoja.

Voimme myös lisätä hautakiveen lyhtyjä, jotka tuovat tunnelmallisuutta ja valoa hautapaikalle. Lyhtykivet ovat kaunis ja käytännöllinen lisä, joka tekee hautakivestä entistäkin merkityksellisemmän. Lisäksi voit valita erilaisia pohjakiviä, jotka viimeistelevät hautakiven kokonaisuuden.

Hautakiven asennus ja huolto

Kun hautakivi on suunniteltu ja tilattu, huolehdimme sen asennuksesta hautausmaalle. Me haemme tarvittavat luvat seurakunnalta ja varmistamme, että kivi asennetaan oikein ja turvallisesti. Asennuksen jälkeen tarjoamme myös hautakiven huoltopalveluja, jotta kivi säilyy kauniina ja hyväkuntoisena vuosien ajan.

Hautakiven huolto sisältää esimerkiksi puhdistuksen ja mahdollisten vaurioiden korjauksen. Voimme myös lisätä uusia kaiverruksia vanhoihin hautakiviin, jos haluat päivittää kiveä myöhemmin. Näin varmistamme, että hautakivi pysyy kunnossa ja kunnioittaa edesmenneen muistoa parhaalla mahdollisella tavalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jos sinulla on kysyttävää hautakiven valinnasta, suunnittelusta tai asennuksesta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme sekä jälleenmyyjämme on aina valmis auttamaan sinua ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi. Voit myös tutustua hautakivimallistoomme ja suunnittelupalveluihimme verkkosivuillamme.

Tavoitteenamme on tehdä vaikeasta päivästäsi hieman helpompi ja kauniimpi. Autamme sinua kaikissa hautajaisjärjestelyihin liittyvissä asioissa, jotta voit keskittyä hyvästelemään läheisesi rauhassa ja arvokkaasti. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua valitsemaan laadukkaat hautakivet Rovaniemellä.

PALVELUT

Palvelumme hautajaisten jälkeen

Tarjoamme teille turvallisen tavan varmistaa, että myös hautajaisten jälkeen järjestettävät asiat sujuvat luotettavasti ja ammattitaidolla. Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä.

MEMORIA-SUUNNITTELUPALVELU

Näin suunnittelet Memoria-palvelussa

Hautajaisiin liittyy paljon yksityiskohtia, joiden kanssa et jää yksin. Voit tukeutua meihin suunnittelun alusta toteutukseen saakka.

  1. Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman järjestelyistä.
  2. Otamme sinuun yhteyttä ja käymme suunnitelman läpi kanssasi. Saat täsmennetyn laskelman toivomastasi kokonaisuudesta.
  3. Vahvistettuasi tilauksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä haluamallasi tavalla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit