Siirry sisältöön

Suunnittele yksilöllinen hautakivi

Jokelan hautaustoimisto tarjoaa mahdollisuuden suunnitella yksilöllinen hautakivi, joka kuvastaa vainajan elämää ja persoonallisuutta.

Hautakiven suunnittelu

Hautakivi toimii muistomerkkinä edesmenneelle rakkaalle. Jokelan hautaustoimisto tarjoaa mahdollisuuden suunnitella yksilöllinen hautakivi, joka kuvastaa vainajan elämää ja persoonallisuutta. Yli sadan vuoden kokemuksella Rovaniemellä ja Lapissa, me tiedämme, kuinka tärkeää on luoda kaunis ja kestävä muistomerkki.

Hautakiven suunnittelu voi olla haastavaa, mutta me olemme täällä auttamassa sinua joka vaiheessa. Yhdessä voimme luoda hautakiven, joka kunnioittaa läheisesi muistoa ja tuo lohtua surun keskellä. Asiantunteva henkilökuntamme opastaa sinua valitsemaan oikeat materiaalit, muodot ja kaiverrukset, jotta hautakivi olisi juuri sellainen kuin toivot.

Materiaalien valinta

Hautakiven materiaalin valinta on yksi tärkeimmistä päätöksistä suunnitteluprosessissa. Jokelan hautaustoimisto tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kivilajeja, kuten graniittia ja kvartsiittia. Jokaisella materiaalilla on omat erityispiirteensä ja ne kestävät hyvin Suomen vaihtelevia sääolosuhteita.

Graniitti on suosittu valinta sen kestävyyden ja monipuolisuuden vuoksi. Se on saatavilla useissa eri väreissä ja tekstuureissa, mikä mahdollistaa yksilöllisen ilmeen luomisen. Kvartsiitti on erinomainen vaihtoehto, jos haluat luonnollisen ja kauniin pinnan, joka kestää aikaa.

Kaiverrukset ja koristeet

Kaiverrukset ja koristeet antavat hautakivelle persoonallisen ilmeen. Suunnittelupalvelumme avulla voit valita erilaisia kaiverrustyylejä ja koristeita, jotka kuvastavat vainajan elämää ja arvoja. Voit valita perinteisiä kaiverruksia, pronssikirjaimia tai jopa kuvia, jotka tuovat hautakiveen lisää syvyyttä ja merkitystä.

Koristeet, kuten lyhdyt ja symbolit, voivat lisätä hautakiveen tunnelmallisuutta ja henkilökohtaisuutta. Lyhtykivet ovat erityisen suosittuja, sillä ne tuovat lämpöä ja valoa hautapaikalle. Symbolit, kuten ristit, enkelit tai luonnonaiheet, voivat kertoa tarinaa vainajan elämästä ja uskomuksista.

Seurakunnan ohjeistukset

Ennen hautakiven suunnittelua on tärkeää selvittää seurakunnan ohjeistukset. Jokaisella seurakunnalla on omat sääntönsä koskien hautakiven kokoa, muotoa ja väriä. Me autamme sinua selvittämään nämä ohjeistukset ja varmistamme, että suunniteltu hautakivi täyttää kaikki vaatimukset.

Seurakunnan ohjeistusten lisäksi on hyvä miettiä omia toiveita ja tarpeita. Kuinka monta nimeä hautakiveen halutaan kaivertaa? Millaisia elementtejä ja koristeita toivotaan? Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään sopivan mallin ja tekemään tarvittavat muutokset, jotta hautakivi olisi juuri sellainen kuin haluat.

Hautakiven asennus ja huolto

Hautakiven asennus on tärkeä osa prosessia, ja me huolehdimme siitä ammattitaidolla. Asennamme hautakivet pääasiassa sulan maan aikana touko-lokakuussa, mutta otamme huomioon paikalliset seurakuntien määräykset. Ilmoitamme sinulle etukäteen asennusajankohdasta, jotta voit olla varma, että kaikki sujuu suunnitellusti.

Hautakiven huolto on myös tärkeää, jotta se säilyy kauniina ja kestävänä vuosien ajan. Me tarjoamme ohjeita ja vinkkejä hautakiven hoitoon, jotta voit pitää muistomerkin hyvässä kunnossa. Tarvittaessa voimme myös auttaa vanhojen hautakivien lisäkaiverruksissa ja entisöinnissä.

Yhteenveto

Hautakiven suunnittelu on henkilökohtainen prosessi, joka vaatii huolellista harkintaa ja asiantuntevaa opastusta. Jokelan hautaustoimisto on täällä auttamassa sinua joka vaiheessa, jotta voit luoda kauniin ja kestävän muistomerkin rakkaallesi. Yli sadan vuoden kokemuksella ja henkilökohtaisella palvelulla varmistamme, että hautakivi on juuri sellainen kuin toivot.

Ota yhteyttä meihin, niin autamme sinua suunnittelemaan yksilöllisen hautakiven, joka kunnioittaa läheisesi muistoa ja tuo lohtua surun keskellä. Yhdessä voimme tehdä vaikeasta päivästä hieman helpomman ja kauniimman.

PALVELUT

Palvelumme hautajaisten jälkeen

Tarjoamme teille turvallisen tavan varmistaa, että myös hautajaisten jälkeen järjestettävät asiat sujuvat luotettavasti ja ammattitaidolla. Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä.

MEMORIA-SUUNNITTELUPALVELU

Näin suunnittelet Memoria-palvelussa

Hautajaisiin liittyy paljon yksityiskohtia, joiden kanssa et jää yksin. Voit tukeutua meihin suunnittelun alusta toteutukseen saakka.

  1. Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman järjestelyistä.
  2. Otamme sinuun yhteyttä ja käymme suunnitelman läpi kanssasi. Saat täsmennetyn laskelman toivomastasi kokonaisuudesta.
  3. Vahvistettuasi tilauksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä haluamallasi tavalla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit