Siirry sisältöön

Hautajaisten jälkeiset palvelut ammattitaidolla

Jokelan hautaustoimistossa ymmärrämme, kuinka raskasta aika hautajaistilaisuuden jälkeen voi olla, ja olemme täällä tukemassa sinua jokaisessa vaiheessa.

Hautakivien valinta ja hautapaikan hoito

Kun läheinen on poissa, suru ja kaipaus voivat tuntua ylivoimaisilta. Tällaisessa tilanteessa on tärkeää, että hautakiven valinta ja hautapaikan hoito hoidetaan ammattitaidolla ja myötätunnolla. Jokelan hautaustoimistossa ymmärrämme, kuinka raskasta aika hautajaistilaisuuden jälkeen voi olla, ja olemme täällä tukemassa sinua jokaisessa vaiheessa.

Hautakiven valinta on merkittävä päätös, joka heijastaa vainajan elämää ja persoonaa. Me voimme auttaa sinua valitsemaan ja asentamaan sopivan muistomerkin, joka kunnioittaa edesmennyttä läheistäsi. Voimme esitellä erilaisia vaihtoehtoja ja auttaa sinua löytämään juuri sen oikean ratkaisun. Hautakiven valinnassa otamme huomioon toiveesi ja tarpeesi, jotta lopputulos on kaunis ja arvokas.

Hautapaikan hoito on tärkeä osa vainajan muiston kunnioittamista. Hautapaikan hoitoon kuuluu säännöllinen huolto ja kukkien asettelu, ja voimme tarjota apua näissä tehtävissä. Haluamme varmistaa, että hautapaikka pysyy kauniina ja arvokkaana, ja että se heijastaa vainajan muistoa parhaalla mahdollisella tavalla.

Perunkirjoitus

Perunkirjoitus on tärkeä osa kuolinpesän hoitoa ja se tulee suorittaa lain määräämässä ajassa. Perunkirjoituksessa selvitetään vainajan varat ja velat sekä laaditaan perukirja, joka toimii perinnönjaon pohjana. Jokelan hautaustoimistossa ymmärrämme, että perunkirjoitus voi tuntua monimutkaiselta ja raskaalta tehtävältä surun keskellä.

Me tarjoamme sinulle asiantuntevaa apua perunkirjoituksen hoitamisessa. Voimme varmistaa, että kaikki tarvittavat asiakirjat ja tiedot kerätään ja että perunkirjoitus suoritetaan lain vaatimusten mukaisesti. Haluamme helpottaa taakkaasi ja varmistaa, että perunkirjoitus sujuu mahdollisimman vaivattomasti.

Jokelan hautaustoimiston tuki

Jokelan hautaustoimistossa olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua ja tukea hautajaistilaisuuden jälkeen. Yli sadan vuoden kokemuksella Rovaniemellä ja Lapissa, tiedämme, kuinka tärkeää on saada henkilökohtaista ja ammattitaitoista apua surun keskellä.

Olemme täällä auttamassa sinua kaikissa hautajaisjärjestelyihin liittyvissä asioissa, ilman ylimääräistä stressiä. Meille on tärkeää, että pystymme keventämään taakkaasi ja hoitamaan hautajaisiin liittyvät järjestelyt ammattitaidolla. Ota yhteyttä meihin, niin autamme sinua kaikissa hautajaistilaisuuden jälkeisissä palveluissa, kuten hautakivien valinta, hautapaikan hoito ja perunkirjoitus.

PALVELUT

Palvelumme hautajaisten jälkeen

Tarjoamme teille turvallisen tavan varmistaa, että myös hautajaisten jälkeen järjestettävät asiat sujuvat luotettavasti ja ammattitaidolla. Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä.

MEMORIA-SUUNNITTELUPALVELU

Näin suunnittelet Memoria-palvelussa

Hautajaisiin liittyy paljon yksityiskohtia, joiden kanssa et jää yksin. Voit tukeutua meihin suunnittelun alusta toteutukseen saakka.

  1. Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman järjestelyistä.
  2. Otamme sinuun yhteyttä ja käymme suunnitelman läpi kanssasi. Saat täsmennetyn laskelman toivomastasi kokonaisuudesta.
  3. Vahvistettuasi tilauksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä haluamallasi tavalla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit